Babagan awake dhewe

Electric Surfboard-Gawe gelombang dhewe.
COMPANY

About AOXJET Electrice Surfboard Company

AOXJET wis nggawe sistem propulsi elektrik wiwit 2015. Ing awal kita diwenehake sistem propulsi elektrik kanggo macem-macem merek kepingin nggawe produk dhewe banyu olahraga. Iki marang kita akeh pengalaman lapangan sadurunge kita mutusaké kanggo account produk olahraga banyu kita dhewe. Kita padha bisa kanggo njupuk kabeh kita wis sinau lan sijine iku menyang produk kita kanggo makili nilai paling apik kanggo kinerja.

jaringan bosok jero kita ing industri olahraga banyu uga ngijini kita tansah duwe informasi tangan banget pisanan sembarang produk anyar lan tren anyar. Minangka Supplier propulsi inti anjog, kita kudu sesambetan kerjasama kenthel akeh liyane olahraga banyu produk manufaktur lan prioritas tuku produk sing ing biaya paling bisa. Kabeh produk kita kadhaptar ing website, sing salah siji bangga diprodhuksi dening AOXJET utawa diprodhuksi dening kita partners strategis milih, karo nuduhake goal dhasar umum nggawe kualitas lan regane nang produk olahraga banyu paling.

Certification kita

Kaluwihan kita

https://www.aoxjet.com/about-us/

pabrik Direct

Kabeh produk AOXJET sing salah siji digawe ing omah kanthi AOXJET, utawa digawe dening partners pengusaha sawijining sing nggunakake sistem propulsi AOXJET kang. Iki mènèhi kita ora mung kaluwihan paling rega, nanging uga supaya prioritas paling lan flexibilities.

https://www.aoxjet.com/about-us/

Teknologi inti Reliable

Liwat taun kita riset lan pangembangan, lan testing ing macem-macem produk, sistem propulsi kita ana ing antarane sistem paling dipercaya ing donya. Utamané kita dhewe dirancang ESC, wis kasil nggawa mudhun tingkat gagal dadi ing 0,5%, kang arang banget kurang kanggo produk elektrik olahraga banyu.

未 标题 -3

Customizable Board Shape / Brand

Thanks kanggo pengalaman kepungkur kita Manufaktur-house produk olahraga banyu uga sama karo macem-macem perusahaan peralatan banyu liyane, kita wis digawe sistem propulsi kita Integrasi Highly lan bisa gampang cekap dhateng manéka papan beda. Kanthi sesambetan kita sumber chain rampung saka perancang industri, kanggo manufaktur jamur, kanggo pabrik Nihan Papan, kita mung kudu idea utawa gambar kanggo bantuan sampeyan duwe banget dhewe dirancang Electric Surfboard utawa awak Papan.

https://www.aoxjet.com/about-us/

Subsidi Price Sample

We are juru ngimpi. Kita arep kanggo nggawe olahraga banyu dadi liyane lan liyane populer. We pengin luwih lan luwih duwe kasempatan kanggo seneng nyenengake kita Waters ibu alam menehi. Kita pracaya supaya sampeyan. Kita pitados bilih kabeh impen gedhe duwe wiwitan asor, supaya kita pengin nggawe alangi dadi kurang bisa, kanggo kabeh juru ngimpi sing gelem melu iki olahraga banyu gedhe mromosiaken inisiatif. Mbalikke kanggo rencana reregan tradisional, kita Highly subsiding rega sampel kita kanggo nggawe sampel dadi arang banget mirah supaya bakal akeh luwih gampang kanggo sampeyan njaluk siji lan nyoba metu ing dhewe. Rega sampel subsidi strictly mung kanggo para panuku perusahaan sing planning kanggo dadi dealers kita / distributor. Dadi instruction perusahaan ringkes bisa needed kanggo bakal anduweni hak kanggo rega sampel kita subsidi. panuku pribadi bisa tuku ing eceran rega.