Tentang Kami

Listrik Surfboard-Jieun gelombang anjeun sorangan.
pausahaan

Ngeunaan AOXJET Electrice Surfboard Company

AOXJET geus nyieun sistem propulsion listrik saprak 2015. Awal on kami disadiakeun sistem propulsion listrik ka sagala rupa merek wanting pikeun nyieun produk sorangan cai olahraga. Ieu masihan urang loba pangalaman di lapangan sateuacan urang mutuskeun pikeun brand produk olahraga cai urang sorangan. Kami bisa nyandak sadaya urang kungsi diajar teras nahan kana produk urang keur ngagambarkeun nilai pangalusna pikeun kinerja.

jaringan rooted jero urang dina industri olahraga cai ogé nyandak urang kana salawasna boga informasi leungeun pisan mimiti sagala produk anyar jeung tren anyar. Salaku supplier propulsion core ngarah kami boga hubungan gawé babarengan pisan nutup kalawan loba lianna olahraga cai produk pabrik jeung prioritas meuli produk maranéhanana di ongkos panghandapna mungkin. Sakabéh produk urang didaptarkeun dina website, anu boh proudly dihasilkeun AOXJET atawa dihasilkeun ku mitra kami strategis dipilih, ku ngabagikeun tujuan dasar umum ngeunaan nyieun kualitas sarta nilai bet produk olahraga cai pangalusna.

sertifikasi kami

Kaunggulan kami

https://www.aoxjet.com/about-us/

pabrik langsung

Sadaya produk AOXJET anu boh dilakukeun dina imah ku AOXJET, atawa dijieun ku mitra koperasi na saha nu maké sistim propulsion AOXJET urang. Hal ieu méré urang moal ukur kaunggulan harga pangalusna, tapi oge urutan prioritas pangalusna sarta flexibilities.

https://www.aoxjet.com/about-us/

Téhnologi Core dipercaya

Ngaliwatan taun urang tina panalungtikan sarta pamekaran, sarta nguji dina sagala rupa produk, sistem propulsion kami téh diantara sistem paling dipercaya di dunya. Utamana urang sorangan dirancang ESC, geus hasil mawa handap laju faulty janten handapeun 0,5%, nu pisan low pikeun produk listrik olahraga cai.

未 标题 -3

Customizable Board Wangun / Brand

Hatur nuhun kana pangalaman nu geus kaliwat urang manufaktur di-imah produk olahraga cai ogé cooperating kalayan sagala rupa pausahaan parabot cai lianna, kami geus dijieun sistem propulsion urang bisa terpadu kacida sarta bisa gampang dipasangan onto wangun dewan béda. Kalawan hubungan urang tina ranté suplai nu réngsé ti désainer industri, keur pabrik kapang, mun pabrik cangkang dewan, urang ngan butuh gagasan atawa gambar anjeun pikeun pitulung anjeun boga pisan sorangan dirancang Electric Surfboard atawa badan dewan Anjeun.

https://www.aoxjet.com/about-us/

Disubsidi Harga Sampel

Kami dreamers. Simkuring hoyong ngadamel olahraga cai janten beuki loba populér. Simkuring hoyong beuki loba jalma keur boga kasempetan pikeun ngarasakeun fun kami cai indung alam mere. Simkuring yakin kitu anjeun. Simkuring yakin yén sagala impian hébat boga mimiti hina, jadi Kami rek ngadamel panghalang pikeun jadi jadi low-gancang, pikeun sakabéh dreamers anu daék jadi aub dina ieu olahraga cai hébat promosi inisiatif. Ngabalikeun ka skéma bedah tradisional, urang keur kacida subsiding harga sampel kami sangkan sampel janten pisan mirah meh bakal ngagoncangkeun gampang pikeun anjeun meunang hiji na coba eta kaluar dina anjeun sorangan. Harga sampel disubsidi nyaéta mastikeun ngan pikeun pembeli perusahaan anu keur perencanaan jadi dealers kami / distributor. Ku kituna hiji instruksi parusahaan ringkes bisa diperlukeun bisa dijudulan pikeun harga sampel urang disubsidi. pembeli pribadi bisa dibeuli di retailing harga.